ХІІ Всеукраїнський фестиваль науки (Вісник НАН України, 2018)
16 травня 2018 р. у приміщенні Інституту електрозварювання ім. Є.О. Патона НАН України відбулося відкриття ХІІ Всеукраїнського фестивалю науки, присвяченого 100-річчю НАН України. Почесними гостями Фестивалю були Надзвичайний і Повноважний Посол Французької Республіки в Україні пані Ізабель Дюмон і лауреат Нобелівської премії з фізики професор Серж Арош. У рамках заходу відбулася виставка-презентація наукових досягнень установ НАН України, а також презентація науково-дослідних робіт членів Малої академії наук України та учнів середніх навчальних закладів м. Києва.