Оцінка стану водоохоронних територій з використанням методів дистанційного зондування землі (на прикладі Дністровського комплексу ГЕС та ГАЕС) - Зуб, Л.М.; Томченко, О.В.; Томільцева, А.І. (Гідроенергетика України, 2016)
Оцінено ландшафтну структуру водоохоронних територій Дністровського комплексу ГЕС та ГАЕС шляхом дешифрування ретроспективних рядів космічних знімків.