Вивчення термічних властивостей твердого залишку торфу після екcтрагування гумусових речовин - Михайлик, В.А.; Снєжкін, Ю.Ф.; Оранська, О.І.; Корінчевська, Т.В.; Корінчук, Д.М. (Промышленная теплотехника, 2015)
Представлені результати дослідження методами дериватографії та рентгенофазового аналізу термічних властивостей твердого залишку фрезерного торфу після екстрагування гумусових речовин з метою визначення його відповідності вимогам до палив.