Дослідження та оптимізація теплотехнологічних параметрів процесу отримання сухої форми гідролізо-ваного білкового продукту методом розтпилювання
Вивчено вплив температурних режимів розпилювального сушіння на вихід порошку з сушильної камери та його характеристики.
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | , , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут технічної теплофізики НАН України
2015
|
Назва видання: | Промышленная теплотехника |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/142199 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Дослідження та оптимізація теплотехнологічних параметрів процесу отримання сухої форми гідролізо-ваного білкового продукту методом розтпилювання / Н.О. Шаркова, Т.Я. Турчина, Е.К. Жукотський // Промышленная теплотехника. — 2015. — Т. 37, № 5. — С. 38-42. — Бібліогр.: 3 назв. — укр. |