Модернізація системи опалення будівлі з використанням теплового насоса типу "повітря-рідина" - Басок, Б.И.; Недбайло, О.М.; Ткаченко, М.В.; Божко, І.К.; Лисенко, О.М.; Луніна, А.О. (Промышленная теплотехника, 2015)
Наведений опис оригінального технічного рішення щодо використання теплового насосу для опалення частини адміністративної будівлі. Розроблена гідравлічна схема підключення та виконаний підбір теплотехнічного обладнання до неї. Проаналізована енергетична ефективність використання теплового насоса в опалювальний період.