Особливості тепловіддачі при вимушеній конвекції в роторно-дисковому плівковому випарному апараті - Ободович, О.М.; Ружинська, Л.І.; Костик, С.І.; Булах, Н.М. (Промышленная теплотехника, 2015)
Отримані значення коефіцієнтів тепловіддачі від теплоносія (вуглекислий газ) до плівки рідини для діапазону швидкостей 9,3...12,5 м/с в каналі роторно-дискового плівкового випарного апарату.