Обґрунтування технології комплексної переробки торфу на паливо з вилученням гумінової складової - Корінчук, Д.М. (Промышленная теплотехника, 2015)
Розглянуто шляхи поєднання технології отримання гумінових речовин та виробництва композиційного палива. Обґрунтовано енергоефективну схему виробництва композиційного палива. Запропоновано методи розрахунку вмісту складових палива.