Геотермальна електрогенерація в умовах низькопотенційної геосистеми території України - Кравченко, І.П. (Промышленная теплотехника, 2016)
В статті досліджені нетрадиційні для української геотермальної енергетики способи генерації електричної енергії з використанням низькотемпературного теплового потенціалу, притаманного гідрогеологічному середовищу території України, з застосуванням низькокиплячих робочих тіл, а також комбінованого способу з використанням природного газу, розчиненого в термальній воді.