Застосування методу граток Больцмана до аналізу течії нанорідини в каналі між коаксіальними циліндрами - Авраменко, А.О.; Тирінов, А.І.; Дмитренко, Н.П.; Кравчук, О.В. (Промышленная теплотехника, 2016)
Досліджено потік Тейлора-Куетта нанорідин в криволінійному каналі, що утворений двома концентричними циліндричними поверхнями.