Температурно-вологісний стан стінової конструкції з шаром утеплювача в зимовий період року - Басок, Б.І.; Давиденко, Б.В.; Тимощенко, А.В.; Гончарук, С.М. (Промышленная теплотехника, 2016)
За результатами експериментальних досліджень визначено залежність від погодних умов температурновологісного стану стінової конструкції з шаром утеплювача в зимовий період року. Результати експерименту порівнюються з результатами розрахунків за спрощеною моделлю тепло-вологопереносу через стінову багатошарову конструкцію.