Експериментальні дослідження теплопередачі через енергоефективні склопакети з низькоемісійним м’яким покриттям - Басок, Б.І.; Давиденко, Б.В.; Кужель, Л.М.; Гончарук, С.М.; Бєляєва, Т.Г. (Промышленная теплотехника, 2017)
Представлені результати досліджень теплотехнічних характеристик віконних склопакетів з низько-емісійним покриттям в реальних кліматичних умовах. Отримані експериментальні дані дозволяють визначити вплив різних факторів на теплові характеристики віконних конструкцій. Проаналізовані розподіл температур і густини теплового потоку на поверхні склопакету. Отримані експериментальні дані дають можливість визначити тепловтрати будівлі.