Енергетичний та екологічний аналіз технологій вироб- ництва електроенергії з твердої біомаси. Частина 1 - Гелетуха, Г.Г.; Желєзна, Т.А.; Баштовий, А.І (Промышленная теплотехника, 2017)
Проаналізовано сучасний стан та перспективи розвитку виробництва електроенергії з біомаси в Україні. Розглянуто підходи до вибору парових турбін для проектів ТЕЦ на біомасі в комунальному теплопостачанні. Представлено результати енергетичного аналізу життєвого циклу комбінованого виробництва теплової та електричної енергії з твердої біомаси.