Енергоефективні теплонасосні технології: стан та перспективи їх впровадження в Україні - Снєжкін, Ю.Ф. (Промышленная теплотехника, 2017)
В роботі розглядаються питання стану, розвитку і впровадження теплонасосних технологій в Україні. Наведено приклади використання цих технологій як в світі, так і в Україні. Представлені різні схеми використання теплонасосних технологій в коммунальному господарстві і промисловості. Показані можливі об’єми економії енергоресурсів при широкому вровадженні теплонасосних технологій.