Моніторинг об’єктів теплоенергетики з використанням безпілотних літальних апаратів - Бабак, В.П. (Промышленная теплотехника, 2017)
Розглянуто засади створення і практичного використання мобільних інформаційно-вимірювальних систем моніторингу характеристик довкілля об’єктів теплоенергетики та можливості використання з цією метою безпілотних літальних апаратів.