Усунення загроз забезпечення теплом інфраструктурних об’єктів - Демченко, В.Г. (Промышленная теплотехника, 2017)
Проведено аналіз загроз забезпечення тепловою енергією населених пунктів та окремих об’єктів в умовах надзвичайних ситуацій. Розроблені методи та надані рекомендації створення стійкої перспективної системи теплозабезпечення. Запропоновано створення нового та модернізація існуючого обладнання.