Інтенсифікація аераційно-окислювальних процесів в технології очищення питної води за рахунок нового тепломасообмінного обладнання - Долінський, А.А.; Ободович, О.М.; Переяславцева, О.О.; Сидоренко, В.В. (Промышленная теплотехника, 2017)
У статті представлені експериментальні дані по знезалізненню артезіанської води киснем повітря в тепломасообмінній аераційно-окиснювальній установці роторного типу. Встановлено залежності швидкості знезалізнення від параметрів обробки.