Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів - Шапар, Р.О.; Гусарова, О.В. (Промышленная теплотехника, 2017)
У статті описано інноваційні технології, які використовуються у світі для виробництва фруктових чипсів, зокрема яблучних, їх основні переваги та недоліки. Запропоновані шляхи підвищення ефективності розглянутих технологій.