Енергетичний та екологічний аналіз технологій виробництва електроенергії з твердої біомаси. Частина 2 - Гелетуха, Г.Г.; Желєзна, Т.А.; Баштовий, А.І. (Промышленная теплотехника, 2017)
Представлено результати енергетичного аналізу життєвого циклу виробництва електричної енергії з твердої біомаси. Проведено порівняння із відповідним варіантом комбінованого виробництва теплової та електричної енергії. Розраховано баланс парникових газів протягом життєвого циклу виробництва електричної енергії з твердої біомаси.