Створення конкурентного ринку біопалив в Україні. Частина 1 - Гелетуха, Г.Г.; Желєзна, Т.А.; Баштовий, А.І. (Промышленная теплотехника, 2017)
Проаналізовано сучасний стан та перспективи розвитку ринку біопалив в Україні. Розглянуто існуючі проблеми доступу до деревної біомаси та біомаси аграрного походження. Запропоновано законодавчі зміни, що забезпечують зацікавленим компаніям можливість заготівлі деревного палива в державних лісах. Представлено пропозиції по вдосконаленню правил аукціонних торгів лісоматеріалами.