Створення конкурентного ринку біопалив в Україні. Частина 2 - Гелетуха, Г.Г.; Желєзна, Т.А.; Баштовий, А.І. (Промышленная теплотехника, 2017)
Представлено опис, аналіз роботи та основні результати функціонування литовської біопаливної біржі. Показано її позитивний вплив на розвиток ринку паливної біомаси у Литві. Запропоновано можливі шляхи та моделі створення конкурентного ринку біопалив в Україні.