Моделювання теплових процесів у квазідиференціальному калориметрі - Воробйов, Л.Й.; Сергієнко, Р.В.; Бурова, З.А.; Назаренко, О.О. (Промышленная теплотехника, 2017)
Запропоновано модель квазідиференціальної калориметричної системи, побудовану за методом електротеплової аналогії. За допомогою моделі досліджено динаміку зміни середніх температур і теплових потоків в елементах системи, вплив температурних збурень і розкиду технологічних параметрів на похибку вимірювання.