Огляд кращих практик організації роботи ринку біопалив у країнах ЄС - Гелетуха, Г.Г.; Желєзна, Т.А.; Баштовий, А.І.; Гелетуха, Г.І. (Промышленная теплотехника, 2017)
Представлено ключові показники розвитку сектору біоенергетики в Європі та у світі. Проаналізовано кращі практики функціонування ринку біопалив в країнах ЄС. Описано концепцію створення торгівельно-логістичних центрів для біомаси.