Вагомий здобуток університетської русистики - Полякова, Л. (Слово і Час, 2010)
Рецензія на книгу: Гажева Інна. Творчість А. Бєлого в контексті культури Срібної доби: Навчальний посібник. – Львів: Видавничий центр ЛНУ імені Івана Франка, 2009. – 284 с.