Архітектура василіанських монастирів Поділля XVIII століття - Хіхлач, Б.М. (Центр пам’яткознавства НАН України і Українського товариства охорони пам’яток історії та культури, 2009)
У статті розглядається формування архітектурних комплексів василіанських монастирів Поділля XVIII ст. і їх місце в містобудівній системі міст Українського Правобережжя вказаного часу.