Відновлення територій Донецької області на прикладі досвіду зарубіжних країн - Точонов, І.В.; Наумова, Л.О. (Економічний вісник Донбасу, 2018)
Визначено основні цілі та завдання щодо відновлення територій Донецької області на прикладі досвіду зарубіжних країн. Визначено економічні наслідки війни. Проаналізовано основні макропоказники зарубіжних країн та України. Розкрито сучасний досвід зарубіжних країн у відновленні економіки та інфраструктури після війни. Розроблено рекомендації щодо подолання економічних наслідків війни у Донецькій області на прикладі досвіду зарубіжних країн.