Оптимізація технологічного процесу при скороченні високо-температурних режимів термічної та термодеформаційної обробок швидкорізальної сталі, одержаної струменевим формуванням
Скорочення високотемпературних режимів термічної та термодеформаційної обробок заготовок швидкорізальної сталі, одержаних методом "Osprey process" за технологією струменевого формування, приводить до поліпшення фізико-механічних властивостей....
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автор: | Сидорчук, О.М. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут проблем матеріалознавства ім. І.М. Францевича НАН України
2014
|
Назва видання: | Современные проблемы физического материаловедения |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/143892 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Оптимізація технологічного процесу при скороченні високо-температурних режимів термічної та термодеформаційної обробок швидкорізальної сталі, одержаної струменевим формуванням / О.М. Сидорчук // Современные проблемы физического материаловедения: Сб. научн . тр. — К.: ІПМ НАН України, 2014. — Вип. 23. — С. 172-174. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Підвищення механічних характеристик сплаву Т110 шляхом оптимізації термомеханічної і термічної обробок
за авторством: Марковський, П.Є., та інші
Опубліковано: (2012) -
Де високо стоїть наука, там високо стоїть людина (Промова Президента України Л. Кучми)
Опубліковано: (2001) -
Експериментальні дослідження температурних режимів сільськогосподарських приміщень при створенні локального мікроклімату із застосувнням інфрачервоного нагріву
за авторством: Желих, В.М., та інші
Опубліковано: (2011) -
Вплив температурних режимів зберігання та складу захисних середовищ на збереженість вірусу сказу штаму CVS
за авторством: Varianytsia , Viktoriia, та інші
Опубліковано: (2020) -
Інтернет-технології як важіль управління формуванням потоків продовольства
за авторством: Березін, О.В., та інші
Опубліковано: (2009)