Впровадження сучасних інформаційних технологій в наукових дослідженнях НАН України - Загородній, А.Г.; Андон, П.І.; Процикевич, І.А. (Проблеми програмування, 2017)
Наведені основні результати виконання Програми інформатизації НАН України за напрямками розвитку телекомунікаційної інфраструктури та хмарних технологій, інтеграції науково-інформаційних ресурсів, засобів підтримки наукових досліджень і Грід-технологій, засобів підтримки науково-організаційної та господарської діяльності.