Знане і незнане про Антонича - Неврлий, М. (Слово і Час, 2012)
Рецензія на книгу: Ігор Калинець. Знане і незнане про Антонича: Матеріяли до біографії Богдана Ігоря Антонича. – Львів: Друкарські куншти, 2011. – 276 с., 48 іл.