Алгоритми методу дискретних особливостей для обчислювальних технологій - Довгий, С.О.; Ляшко, С.І.; Черній, Д.І. (Кибернетика и системный анализ, 2017)
Розглянуто алгоритми методу дискретних особливостей для обчислювальних технологій. Алгоритми перетворюють дискретизовані інтегральні представлення із розривними функціями і змінюють порядок особливостей у системі дискретних особливостей. За результатами перетворення виникає можливість коректно обчислювати значення функцій та їхніх похідних при параметричній залежності характеристичних функцій від часу. Алгоритми обчислювальних технологій можна використовувати як для двовимірних, так і для тривимірних гідродинамічних задач нестаціонарного відривного обтікання.