Наука й інновації в процесах соціально-економічного розвитку - Єгоров, І.Ю. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2007)
В 2006 році у видавництві ІОЦ Держкомстата України (м. Київ) вийшла з друку книга відомого наукознавця та дослідника інноваційних процесів в економіці І. Ю. Єгорова "Наука и инновации в процессах социально-экономического развития". Про що йдеться у книзі, можна довідатися з передмови, яку з дозволу автора, ми подаємо тут у перекладі українською мовою.