Концепт проекту Державної цільової науковонауково-технічної програми в галуз і морських досліджень і технологій - Щипцов, О.А. (Геология и полезные ископаемые Мирового океана, 2017)
У статті пропонується концепт проекту української державної цільової науково-технічної програми в галузі морських досліджень і технологій. Розглянуті головна ідея і мета зазначеного проекту програми. Представлені пріоритетні напрями робіт і очікувані результати.