Термічні властивості мембран оксиду алюмінію - Бричка, А.В.; Приходько, Г.П.; Бричка, С.Я.; Оранська, О.І.; Огенко, В.М. (Поверхность, 2003)
Вивчено термічні властивості зразків мембран оксиду алюмінію, синтезованих електрохімічним шляхом. Показано, що на термічну стійкість мембран впливають оксалатні комплекси алюмінію.