Перспективы применения сильноточных электронных пучков для радиационной сшивки полиэтилена - Гурин, А.Г.; Корнилов, Е.А.; Ложкин, Р.С. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
В статті розглянуто можливість застосування імпульсно-періодичних потужнострумових індукційних прискорювачів електронів для радіаційної зшивки поліетилену. Проведено порівняльний аналіз з іншими пристроями для опромінення, що застосовуються.