Інтеграція даних у мережі Інтернет: зв’язані дані - Новицький, О.В. (Інститут програмних систем НАН України, 2010)
Розкривається підхід до інтеграції даних, у тому числі наукових результатів, у мережі Інтернет в рамках концепції зв’язаних даних. Зокрема демонструється методологія, за якою семантично описаний контент може автоматично публікуватися та втягуватися в єдину базу RDF посилань.