Дистанційне дослідження тепловтрат будівель тепловізійним методом - Сизов, Ф.Ф.; Забудський, В.В.; Голенков, О.Г.; Кравченко, С.Л.; Корнієнко, Б.П. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Розглянуто можливості ефективного тепловізійного неруйнівного контролю будівель та споруд із застосуванням тепловізора, розробленого та виготовленого в Інституті фізики напівпровідників ім. В.Є. Лашкарьова НАН України.