Творчість Сімони де Бовуар у дзеркалі екзистенціалізму - Астаф’єв, О. (Слово і Час, 2013)
Рецензія на книгу: С.К. Криворучко. Літературна творчість Сімони де Бовуар: еволюція художніх образів: Монографія. – К.: Видавничий дім Дмитра Бураго, 2012. – 428 с.