Інформаційно-вимірювальна система на базі датчиків з тензорезисторами на основі мікрокристалів кремнію - Дружинін, А.О.; Кутраков, О.П.; Нічкало, С.І.; Стасів, В.М. (Технология и конструирование в электронной аппаратуре, 2018)
Розроблено інформаційно вимірювальну систему на основі датчика тиску з тензорезисторами, виготовленими з ниткоподібних кристалів кремнію, яка забезпечує можливість одночасного вимірювання тиску та температури. Вимірювальний канал системи побудовано на базі мікроконтролера AVR ATmega328Р, що забезпечує можливість створення сучасних високоточних розподілених систем збору та відображення інформації.