Проектування та модельне обґрунтування застосувань на основі відеоадаптерів - Погорілий, С.Д.; Кривий, С.Л.; Слинько, М.С. (Управляющие системы и машины, 2018)
Досліджено модельне обгрунтування властивостей архітектур відеоадаптерів виробництва NVIDIA. Розглянуто послідовність застосування апарату транзиційних систем для побудови високорівневої специфікації та апарату мереж Петрі для верифікації моделі застосування. Проведено формалізацію узагальненої моделі обчислень в архітектурі NVIDIA CUDA та досліджено її на предмет наявності дедлоків, пасток, властивості обмеженості та відсутності мертвих місць і переходів.