Використання методів агентно-орієнтованого програмування при оперуванні великими обсягами даних - Машкіна, М.В.; Тимашов, О.О. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2018)
Головна мета показати як можна використовувати методи агентно-орієнтованого програмування при оперуванні великими даними підприємства.