Про М.В. Поповича (Наука та наукознавство, 2018)
10 лютого 2018 р. пішов із життя Мирослав Володимирович Попович — видатний український філософ, громадський і політичний діяч, доктор філософських наук (1966), професор, дійсний член НАН України (2003), заслужений діяч науки і техніки України (2000), президент Філософського товариства України, член Комітету з державних премій України в галузі науки і техніки, президент то вариства «Україна — Франція», один із засновників Народного руху України, нагороджений орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня (2005), французьким орденом Почесного легіону (2005), відзнакою НАН України «За наукові досягнення», Золотою медаллю ім. В.І. Вернадського НАН України (2008), Почесний доктор Київського національного університету ім. Тараса Шевченка (2009).