Пріоритети у сфері охорони навколишнього середовища та їх відповідність світовим тенденціям - Паладченко, О.Ф.; Молчанова, І.В. (Наука, технології, інновації, 2018)
Стаття присвячена дослідженню відповідності середньострокових пріоритетних напрямів інноваційної діяльності загальнодержавного рівня стратегічного пріоритету “Широке застосування технологій більш чистого виробництва та охорони навколишнього природного середовища” світовим дослідницьким пріоритетам наукових досліджень для можливого використання результатів дослідження при визначенні та коригуванні пріоритетних напрямів інноваційної діяльності.