Про двокритеріальну оптимізацію портфеля акцій - Гаращенко, Ф.Г.; Кулян, В.Р.; Юнькова, О.О. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2017)
Наукове дослідження присвячено розробленню нових та застосуванню відомих методів математичного моделювання для розв’язання задачі оптимального інвестування у ризиковані цінні папери.