"Шістдесятники" в мистецтві екслібриса - Нестеренко, П. (Слово і Час, 2015)
У статті проаналізовано підтримку руху шістдесятників художниками-екслібрисистами, які через книжкові знаки висловили свою солідарність із передовою інтелігенцією. Розглянуто вшанування дисидентів нагородами та преміями у часи незалежної України.