Літературний процес крізь призму антологій - Астаф’єв, О. (Слово і Час, 2015)
Рецензія на книгу: Галета Олена. Від антології до онтології: Антологія як спосіб репрезентації української літератури кінця ХІХ – початку ХХ століття: Монографія. – К.: Смолоскип, 2015. – 640 с.