З нових документів до історії Сіверщини (ХVІІ-ХVІІІ ст.) (частина 12) - Мицик, Ю.; Тарасенко, І. (Сiверянський лiтопис, 2018)
У публікації представлені документи гетьманів І. Брюховецького, І.Скоропадського та інших старшин.