Талалаївський край: Художньо-публіцистичне видання - Демченко, Т. (Сiверянський лiтопис, 2018)
Рецензія на книгу: Талалаївський край: Художньо-публіцистичне видання / В. Ткачов (керівн. автор. кол.) та ін. – Талалаївка, 2016. – 310 с.: іл.