Дослідник ранньої історії Русі - Абросимова, С. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М. С. Грушевського НАН України, 2006)
Рецензія на книгу: Портнов А. Володимир Пархоменко: Дослідник ранньої історії Русі. – Львів:Інститут українознавства ім. Крип’якевича НАН України, 2003. – 78 с.