The contribution of electrostatic interactions to the collapse of oligoglycine in water
Protein solubility and conformational stability are a result of a balance of interactions both within a protein and between protein and solvent. The electrostatic solvation free energy of oligoglycines, models for the peptide backbone, becomes more favorable with an increasing length, yet longer pep...
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автори: | Karandur, D., Pettitt, B.M. |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
Інститут фізики конденсованих систем НАН України
2016
|
Назва видання: | Condensed Matter Physics |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/155807 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | The contribution of electrostatic interactions to the collapse of oligoglycine in water / D. Karandur, B.M. Pettitt // Condensed Matter Physics. — 2016. — Т. 19, № 2. — С. 23802: 1–10. — Бібліогр.: 53 назв. — англ. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Profiles of electrostatic potential across the water-vapor, ice-vapor and ice-water interfaces
за авторством: Bryk, T., та інші
Опубліковано: (2016) -
Interparticle interactions potential in concentrated electrolyte solutions: electrostatic forces
за авторством: G. G. Aseev
Опубліковано: (2012) -
2D electrostatic simulation of the modulated electron beam interaction with inhomogeneous plasma
за авторством: Anisimov, I.O., та інші
Опубліковано: (2006) -
Civilization paradigm collapse Pereyaslavsky process
за авторством: M. Horielov
Опубліковано: (2015) -
Corporate social responsibility: does the conception collapse?
за авторством: B. Balewski, та інші
Опубліковано: (2013)