Основний фактор патогенності стафілокока – білок А. Продукція та властивості
Білок А, що є основним фактором патогенності та відіграє значну роль у формуванні імунної відповіді на антигенні субстанції стафілокока. У роботі розглянуто умови синтезу, структуру та основні фізико-хімічні властивості поверхневого соматичного антигена стафілококів....
Збережено в:
Дата: | 1999 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
1999
|
Назва видання: | Биополимеры и клетка |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/156537 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Основний фактор патогенності стафілокока – білок А. Продукція та властивості / Л. С. Холодна // Биополимеры и клетка. — 1999. — Т. 15, № 4. — С. 275-279. — Бібліогр.: 54 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineРезюме: | Білок А, що є основним фактором патогенності та відіграє значну роль у формуванні імунної відповіді на антигенні субстанції стафілокока. У роботі розглянуто умови синтезу, структуру та основні фізико-хімічні властивості поверхневого соматичного антигена стафілококів. |
---|