Основний фактор патогенності стафілокока – білок А. Продукція та властивості

Білок А, що є основним фактором патогенності та відіграє значну роль у формуванні імунної відповіді на антигенні субстанції стафілокока. У роботі розглянуто умови синтезу, структуру та основні фізико-хімічні властивості поверхневого соматичного антигена стафілококів....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
Дата:1999
Автор: Холодна, Л.С.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут молекулярної біології і генетики НАН України 1999
Назва видання:Биополимеры и клетка
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/156537
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Основний фактор патогенності стафілокока – білок А. Продукція та властивості / Л. С. Холодна // Биополимеры и клетка. — 1999. — Т. 15, № 4. — С. 275-279. — Бібліогр.: 54 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine

Схожі ресурси